banner header03

Ledenvoordeel met FMed verzekeringspakket

Risico’s liggen op de loer, ook voor uw onderneming. Het is daarom dat FMed en Klap Verzekeringsmakelaar u graag meer vertellen over hun speciale aanbod voor uw onderneming. FMed en Klap Verzekeringsmakelaar hebben een sterke samenwerking op het gebied van verzekeringen, exclusief voor leden van FMed.  Speciaal voor medische technologiebedrijven heeft FMed in samenwerking met KLAP verzekeringen de Technologieverzekering samengesteld.

Een heel compleet verzekeringspakket dat naadloos aansluit op de verzekeringsbehoeften en dekkingen en medische technologiebedrijven beschermt tegen risico's en aansprakelijkheid. Voor MKB en multinationals en geschikt voor zowel fabrikanten, leveranciers als distributeurs. Het KLAP team achter de Technologieverzekering heeft jarenlange ervaring in het verzekeren van bedrijven binnen de tech industrie.

Een vrijblijvende verzekeringscheck, of gewoon even kennismaken?
Als partner van FMed staan de verzekeringsadviseurs van KLAP voor u klaar. Samen door uw huidige verzekeringen lopen, een verzekeringscheck laten uitvoeren of ‘gewoon’ even kennis maken met elkaar? Neem gerust contact met KLAP op. Zij staan voor u klaar om uw bedrijfsrisico’s te beschermen.

Sinds 1854 helpt KLAP ondernemers zorgeloos ondernemen. Met een efficiente werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit, in combinatie met het kennen van de praktijk van het ondernemen, is KLAP in staat proactief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften.

klap