banner header03

Lidmaatschap aanvragen

Overtuigd van de vele voordelen van onze branchevereniging? Versterk uw marktpositie en word net als 140 andere medische technologiebedrijven lid van FMed, Federatie van Medische Technologiebedrijven.

Met het lidmaatschap van FMed is uw organisatie tevens aangesloten op de Gedragscode Medische Hulpmiddelen. De Gedragscode Medische Hulpmiddelen geeft regels voor een verantwoorde invulling van de relatie tussen leveranciers van medische hulpmiddelen en zorgprofessionals. Nadere informatie over de Gedragscode Medische Hulpmiddelen kunt u terugvinden op de website www.gmh.nu.

FMed is aangesloten bij de (Europese) koepelorganisaties: MedTech Europe en COCIR. Leden van de brancheorganisatie volgen naast de gedragsregels GMH de guidelines van Medtech Europe. Voor meer informatie, zie: www.gmh.nu  www. medtecheurope.org

De contributie voor het lidmaatschap van FMed wordt vastgesteld op basis van het aantal medewerkers (fte) in loondienst van het lidbedrijf.
Voor 2023 zijn de volgende tarieven van toepassing:

ZZP’er en starter  1e jaar € 550,-  (daarna € 1.101,-)
T/m 9 medewerkers  1e jaar € 1.038,- (daarna € 2.077,-)
10 tot 25 medewerkers 1e jaar € 1.218,-  (daarna € 2.437,-)
Meer dan 25 medewerkers  1e jaar € 1.415,- (daarna € 2.830,-)

Peildatum: 1 januari 2023

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Voor zzp’ers en starters gelden afwijkende voorwaarden. Lidbedrijven zijn via FMed. Een lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Wanneer een lid zich in de loop van het lidmaatschapsjaar aanmeldt, wordt de contributie naar rato berekend. Indien er sprake is van een holding, dan geldt het lidmaatschap per seperate werkmaatschappij. Het is niet mogelijk om als concern (holding met werkmaatschappijen) als één lid organisatie aan te sluiten bij een FMed-branche.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over FMed of het lidmaatschap van de branche aanvragen, dan kunt u contact opnemen metDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op nummer (06) 82858893. Uiteraard zijn we ook graag bereid om u in een persoonlijk gesprek de voordelen en mogelijkheden van het lidmaatschap toe te lichten.

Inschrijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief! Ja ik wil graag regelmatige updates ontvangen over FMed