banner header03

Webinar cybersecurity medtech op 6 december

Op woensdag 6 december 15.00 uur organiseert brancheorganisatie FMed, in samenwerking met Z-CERT (expertisecentrum op het gebied van cybersecurity in de zorg), een Webinar over cybersecurity in de Medtech sector. Graag nodigen wij u uit voor deelname aan dit Webinar.

Tijdens het Webinar wordt nader ingegaan op de cybersecurity uitdagingen binnen de zorgsector. Tevens worden voorbeelden van cyberincidenten met medische apparatuur besproken en komen de rol en verantwoordelijkheden van fabrikanten & leveranciers van medische hulpmiddelen & technologie aan de orde. Daarbij wordt ingegaan op de nieuwe NIS 2-richtlijn (Network and Information Systems Security Directive - die uiterlijk 17 oktober 2024 in Nederland van kracht wordt) en de gevolgen daarvan voor medische technologiebedrijven.

U kunt zich via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden voor dit Webinar. De kosten bedragen euro 25,- excl. btw voor FMed lidbedrijven en euro 95,- voor niet-leden.