banner header03

KNO Behandelunit | LVS-61

In samenwerking met één van de grootste fabrikanten van KNO-units wereldwijd; Atmos Medical, heeft Laservision een behandelunit ontwikkeld voor de Nederlandse markt.

atmos kno unit

Met de nieuwe LVS-61 KNO unit kiest Laservision voor een KNO-unit met een modulair design. Elke spreekkamer of behandelunit op de afdeling KNO is uniek en zal oplossingen voor gerichte problemen moeten bieden. In samenspraak kunnen we de unit en inrichting configureren zodat hij past bij uw individuele wensen, beschikbare ruimte en werkwijze.

Met de LVS-61 KNO unit kan behandelapparatuur volledig geïntegreerd worden in de unit. Ook bestaande apparatuur kan worden gecombineerd met de KNO-unit. De behandelunit is uit te breiden met extra kastruimte voor instrumentarium, een wasbakelement en op maat gemaakte (geïntegreerde) bureaus in verschillende vormen. Het is ook mogelijk om de unit uit te voeren op wielen, waardoor hij uit de ruimte verplaatst kan worden als dat nodig is. De volledige inrichting van de unit, maar ook de volledige spreek- of behandelkamer kan uit handen genomen worden.

Wilt u meer lezen over de KNO Behandelunit?

Klik dan hier!