banner header03

LUMENIS Stellar M22 | Modulair IPL en lasersysteem

De LUMENIS Stellar M22 beschikt over drie lasers en een IPL-systeem. Hierdoor is de veelzijdigheid van de Stellar M22 hoog. Iedere module, met unieke eigenschappen, is geschikt voor specifieke toepassingen. De ingebouwde voorinstellingen, de gebruiksvriendelijke bediening en het compacte formaat zorgen voor gebruiksgemak en mobiliteit.

 stellar m22 on cart left 1

Behandeling op maat

Met het IPL handstuk van de Stellar M22 kunnen meer dan 27 verschillende indicaties worden behandelend. Het Expert filter en de gekoelde LightGuide in het handstuk kunnen worden verwisseld. Hierdoor is het mogelijk om voor iedere patiënt en voor elke indicatie, een behandeling op maat aan te bieden.

IPL OPT (Optimal Pulse Technology) is een techniek waarmee je veilig en effectief tot huidtype 5 kunt behandelen. Het handstuk biedt jou 100% rendement, omdat je niet iets hoeft aan te schaffen wat je niet gebruikt.

 

Modulair op te bouwen

De LUMENIS Stellar M22 beschikt over een ResurFX laser. Dit is de enige True Fractional niet-ablatieve laser. Met de ResurFX beschik je over een scanner met verschillende vormen. Hierdoor bereik je al het gewenste effect na één pass in plaats van drie tot vijf passes zoals bij andere systemen. De ResurFX zorgt voor een diepere penetratie, kleinere kans op bijwerkingen en een kortere behandeltijd.

De Stellar M22 kan eveneens worden uitgebreid met twee Nd:YAG lasers, namelijk een Q-Switched en een Nd:YAG Long Pulsed laser. Met de ultra korte pulse duur (6-8ns) van het Q-Switched handstuk kunnen onder meer tatoeages worden verwijderd. Met het Nd:YAG Long Pulsed handstuk kunnen onder meer blauwe beenvaatjes en wijnvlekken worden verwijderd. Deze laser maakt gebruik van MSP, deze techniek zorgt ervoor dat je elke patiënt veilig én effectief kunt behandelen.